Zwembad en buitenspa in één: de zwemspa

Een eigen zwembad in de tuin is voor veel mensen een ware droom, maar vaak is hiervoor een gebrek aan ruimte én financiële middelen. Toch is er een oplossing voor dit probleem, namelijk de zwemspa.

Met een zwemspa brengt u het beste van twee werelden samen: de comfort van een Jacuzzi en de mogelijkheid tot zwemmen van een zwembad. Het grote voordeel hiervan is dat een zwemspa stukken goedkoper is dan het plaatsen van een geheel zwembad en hiernaast minder moeite kost. Ook neemt deze combinatie van een Jacuzzi en zwembad minder ruimte in beslag. Dankzij de warmte van het bad en de massage jets in het spa gedeelte kunt u volledig tot rust komen. Het is hiernaast zeer goed voor uw lichaam en zorgt ervoor dat u mentaal tot rust komt.

Het zwemgedeelte van het bad stelt u in staat om tegen een stroming in te zwemmen. Doordat u zelf kiest hoe hard de waterstroominstallatie gaat, bepaalt u ook hoe intensief uw training is. Een swimspa is dus niet alleen te gebruiken voor sporters, maar ook voor mensen die willen herstellen van een blessure. Door het stromende water bent u namelijk beter in staat om uw pijnlijke gewrichten en spieren te bewegen en zal het herstelproces versnellen.