Zuinig en goedkoop met Groen Verwarmen

Groenverwarmen is een bedrijf wat gespecialiseerd is in een manier van verwarmen die kostenbesparend, zuinig en goed voor het milieu is. Door hun vele kennis en ervaring kunnen zij u alles vertellen wat u wilt weten en daarmee de keuze voor één van hun verwarmingen makkelijk maken. Wilt u ook warm zitten en tegelijkertijd denken aan het milieu en uw geld? Kies dan één van de verwarmingen van Groenverwarmen, bijvoorbeeld de pellet kachel.

De pellet kachel

Een pellet kachel is een kachel waarbij staafjes samengeperst hout gestookt worden. Deze staafjes zijn houtafval. Dit maakt een pelletkachel nog milieuvriendelijker. Daarnaast is de uitstoot van de kachel CO2-neutraal en heel goedkoop. De kachel verbrandt met een hoog rendement en hierdoor zuinig met de brandstof. De toevoer hiervan wordt elektrisch geregeld. Slechts een druk op de knop en de kachel gaat aan of uit. Rook, as en roet zal niet aan uw handen of in de kamer komen, aangezien het systeem helemaal gesloten is.

Interesse?

Wilt u een pelletkachel van Groen Verwarmen kopen? Ga dan naar de website voor alle kachels en bijbehorende informatie. Via de contact- en adresgegevens kunt u in contact kopen voor vragen, advies of het aanschaffen van één van de kachels.