Zonnepanelen van Fonteyn

Heeft u al vaker nagedacht over het aanschaffen van zonnepanelen? Alleen heeft u nooit de stap gezet? Voor heel veel andere mensen is dit ook een moeilijk punt. Dit meestal omdat zonnepanelen een flinke investering zijn. Maar zonnepanelen hebben erg veel voordelen. Het grootste voordeel is voor iedereen denk ik wel duidelijk, nadat je je investering terugverdiend hebt ga je eraan verdienen! Een ander voordeel is dat je het milieu helpt door een duurzame energie bron te benutten. In het geval van zonnepanelen is dat natuurlijk de zon!

Semi-transparante zonnepanelen van Fonteyn

Sinds kort richt Fonteyn outdoor living zich op zonnepanelen. Zij verkopen niet zomaar zonnepanelen maar Semi-transparante zonnepanelen! Dit houdt in dat de zonnepanelen een erg strak en net uiterlijk hebben. door de hoge lichtgevoeligheid kunnen de zonnepanelen zowel verticaal als horizontaal op uw dak geplaatst worden. Nog een voordeel van de lichtgevoeligheid is dat de zonnepanelen meer energie produceren. Dat komt doordat ze bij verstoringen van het licht door bijvoorbeeld mist, schemer of vuil nog steeds energie produceren. Dat betekent uiteindelijk dat je je investering veel sneller terug hebt!

Garantie

Fonteyn Solar biedt iedereen die bij hun zonnepanelen aanschaft een scherpe prijs en garantie. Fonteyn Solar kan haar klanten een scherpe prijs bieden doordat zij de zonnepanelen met grote hoeveelheden en rechtstreeks inkopen. De garantie op de zonnepanelen bedragen de eerste 10 jaar een vermogensgarantie van  90% en tot 25 jaar een vermogensgarantie van 80%. Ook zijn de zonnepanelen TÜV gekeurd.