Xanax ter verlichting van angst en spanning

Wat is Xanax?

Alprazolam, het actieve bestanddeel van Xanax, is geïndiceerd voor de behandeling van angststoornissen. Ook wordt het aangewezen bij de behandeling van een paniekstoornis, met of zonder agorafobie, waarvan het belangrijkste kenmerk een onverwachte angstcrisis is; een plotselinge aanval van intense angst of terreur. Van tijd tot tijd wordt het ook gebruikt om te symptomen van alcohol terugtrekking en insomnie te verlichten.

Het behoort tot de klasse van geneesmiddelen die we anxiolytica noemen. Deze werken in op het centrale zenuwstelsel en veroorzaken zo een kalmerende werking. Het is dus een kalmeringsmiddel dat een ontspannende werking heeft op symptomen zoals angst, spanning, concentratieproblemen, prikkelbaarheid en slapeloosheid. Door zijn krachtige kalmerende werking is het geneesmiddel uitgeroepen tot een van de meest verkochte medicijnen in de Verenigde Staten en Europa.

 

Wat zijn de effecten van Xanax?

De belangrijkste bijwerkingen die met het gebruik van dit geneesmiddel worden gevonden zijn slaperigheid en duizeligheid. Deze effecten verschijnen meestal aan het begin van de behandeling en nemen af in de tijd. Net als bij andere benzodiazepines zijn problemen met concentratie, verwarring, hallucinaties, stimulatie en nadelige gedragseffecten zoals prikkelbaarheid, agitatie, woede en agressief of vijandig gedrag zelden gemeld.

 

Xanax online kopen

In de alsmaar drukker wordende ratrace van de hedendaagse maatschappij is er steeds minder tijd om een dokter te bezoeken om uw gewenste geneesmiddelen te bemachtigen. Daarom doen veel mensen al een Xanax kopen via internet. Het is makkelijk, veilig en snel en kan vanuit het comfort van uw woonst of werkplek. Bovendien doet u het op het moment dat het u het best past. Al velen zijn u voorgegaan. Wacht niet langer en bestel vanaf nu ook uw medicatie online.