Woonaccessoires voor uw woning

Bent u op zoek naar woonaccessoires voor uw woning, dan bent u bij NR 310 Woonstyling & Accessoires aan het juiste adres. NR 310 staat voor: stoer, eigenzinnig en vrouwelijk. Is dat de stijl die ook bij u en uw interieur past, dan moet u zeker eens een kijkje nemen in het assortiment van NR 310.

Een breed assortiment

NR 310 Woonstyling & Accessoires is een web shop met een breed assortiment aan woonaccessoires. Tijdens beurzen in Europa komen zij deze producten tegen. Producten die aansluiten op de laatste trends en vooral producten die NR 310 zelf mooi vindt. U vindt in de web shop de aller leukste woonaccessoires, zoals verlichting, keukenaccessoires, behang, tuinaccessoires, vloerkleden, decoratie en meer.

Een vloerkleed

Een vloerkleed mag niet missen in het interieur van uw woning. Een vloerkleed is geschikt voor alle soorten kamers in huis, zoals de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. De meest prachtige vloerkleden vindt u bij NR 310. Ze hebben vloerkleden van merken als House Doctor, Naco Trada, Colorique en nog meer. U kunt kiezen voor een gehaakt vloerkleed, maar ook voor een gemêleerd of een gedessineerd vloerkleed. Bent u benieuwd naar het assortiment van NR 310? Ga dan naar de site en bekijk de collectie vloerkleden of één van de andere collecties.