Wijnhandel Den Haag

De oprichter van wijnhandel WineHeaven Den Haag is Paul Ballieux. Hij is geen onbekende in de wijnwereld. Zo was hij betrokken bij WD Nederland met proeverijen en de wijnwebsite, schrijft hij op By The Grape, gewoon omdat het leuk is. Daarvoor werkte hij al sinds 1995 in de horeca van kok tot Sommelier, in Nederland en Frankrijk. Marketing is zijn andere passie, waardoor hij bij een internationale doelgroepmarketing organisatie bedrijven adviseert over klanten vinden en behouden. Plotselinge bekendheid kwam door het TV programma Wie is de Chef, waarin hij als wijnkenner werd ontmaskerd. Met WineHeaven.nl is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: een gezond eigen wijnbedrijf met een website, goede leveranciers en proeverijen om u te overtuigen. Zijn vader, Marcel Ballieux, bracht hem de grondbeginselen van wijn bij. Nu is hij betrokken als bedrijfsadviseur en geeft hij als wijnkenner zijn mening over nieuwe wijnen.
Josje Ballieux-Boode is steun en toeverlaat, met haar organisatietalent en scherpe kijk op zaken.

En wilt u zelf Proeven is Geloven? Bestel wijn via onze website en ontvang alles binnen enkele dagen thuisbezorgd .En daarna? Proeven is geloven! Want elke wijn van wijnhandel Wineheaven voldoet aan duidelijke kwaliteitseisen. Zo willen we wijnen met weinig sulfiet, want dat zorgt voor hoofdpijn. En selecteren we wijnen die combineren met lekker eten. En elke wijn, van de goedkoopste tot de duurste wijn op de website is zijn geld waard. We hebben voorkeur voor wijnmakers die bewust omgaan met de aarde, zoals biologische wijn en bio-dynamische wijn, maar niet tegen elke prijs. Geen hype wijnen, geen overdreven bedragen. Gewoon goede wijn voor een eerlijke prijs zodat elke wijn ons motto waarmaakt: Proeven is geloven.

Wineheaven is een wijnhandel gevestigd in Den Haag en levert wijnen direct aan consumenten thuis via de website, aan de Haagse Horeca en verzorgd relatiegeschenken voor bedrijven.
Voor de echte liefhebber organiseren we ook proeverijen. Schrijft u zich in per email of met het contactformulier voor de nieuwsbrief, één van de wijnproeverijen in Den Haag of vraag om een offerte voor een wijnproeverij op locatie.