Werken met Packstore

Ben jij een ondernemer met een eigen fabriek en wil jij de distributie van producten die daar gemaakt worden uit handen geven? Kies in dat geval voor Packstore, waar je altijd aan het juiste adres bent! Packstore werkt namelijk met de beste en meest gedreven inpakkers van Nederland. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat al jouw producten op een zorgvuldige manier worden verpakt. Vervolgens komen deze bij jou of je klant(en) terecht, ook dat laatste kan Packstore voor je verzorgen. 

Tijd voor andere bezigheden

Door te kiezen voor uitbesteding, geef je jezelf als ondernemer weer meer tijd voor andere bezigheden: klanten bezoeken, inkopen of bijvoorbeeld het bijhouden van de webshop. Daarnaast hoef je je ook geen verdere zorgen meer te maken over een goede distributie. Ook over het gebrek aan goede en grote opslag hoeft dat niet meer, Packstore ook jouw producten ook opslaan in hun grote magazijnen.

Sociale werkplaats in Eindhoven

Bevindt jouw onderneming zich in de omgeving van Eindhoven en ben jij geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die zij jou te bieden hebben? Ga vandaag nog naar de website voor een compleet overzicht aan diensten en service van Packstore, jouw partner voor de sociale werkplaats Maastricht.