Werken in projectgroepen

Als bedrijf heb je al snel te maken met meerdere klanten. Enkele tientallen tot wel honderden. Deze klanten hebben lopende orders, waar dingen voor moeten worden uitgevoerd. Het werken in projectgroepen is erg in trek binnen bedrijven. Je kunt er ook bijna niet meer onderuit. Een planning is van levensbelang in een projectgroep. Voor alle mensen in de groep is het overzichtelijk, wat er nog gedaan moet worden. Het zorgt ook dat er efficiënter gewerkt wordt. Software die hier voor ontwikkeld is, kan een gunstige bijdrage leveren. Zie het als een gereedschap wat vaker kan worden ingezet tijdens andere projecten. Natuurlijk ook tijdens toekomstige projecten. Met TimeTell urenregistratie systemen kunnen veel van deze zaken worden geautomatiseerd. Het kan voor veel ondernemingen erg handig zijn om een dergelijke tool in huis te hebben.

Planning vitaal belang organisatie

Een planning maken voor de werktijden van het personeel is van vitaal belang voor veel bedrijven. Als erg geen werknemers aanwezig zijn, liggen de activiteiten van het bedrijf stil. Binnen een bedrijf zijn er vaak ploegen die moeten worden ingepland. Als er slechts een paar man personeel werkt binnen een bedrijf, kan dit vaak nog wel overzien worden. Natuurlijk kan het dan nog steeds fout gaan. Voor bedrijven met meer dan 100 man personeel, is er vaak iemand full time bezig met de planning. Een goed voorbeeld is een fabriek waar dingen worden geproduceerd. Ook zou je kunnen denken aan een transportbedrijf. Het personeel goed inplannen kan dus bijdragen aan de continuïteit van een bedrijf. Er is altijd iemand aanwezig wanneer het nodig is.

Wordt er nog gewerkt met prikklokken?

Om werktijden bij te houden, werken fabrieken vaak met prikklokken. De prikklok wordt gebruikt door de werknemers om hun uren aan de werkgever te verantwoorden. Om werk en irritaties te voorkomen, is een softwarepakket vaak een goede oplossing. Zorg er wel voor dat het systeem kan samenwerken met uw prikklok. De klokken waar de werknemers op in klokken zetten dit direct in het tijdsregistratie systeem. Zo beperkt u dubbele gegevens en onnodige administratie. Het is een stuk efficiënter wanneer alles direct goed gekoppeld is. U heeft dan direct een overzicht van alle gegevens die u nodig heeft. Vraag dit dus altijd na bij uw leverancier als u hierin interesse heeft.