Welke gevelbekleding word het meest gebruikt

Impregnatie van uw gevel geeft voorzijde van uw huis een luxe uiterlijk en promoveert daarnaast de verkoopwaarde noemenswaardig. Ons meest gebruikte soort gevelbekleding is gevelbekleding hout dat gecoat is met Medite Tricoya dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zon. Dit beschermlaagje wordt gespoten met behulp van deskundige spuittechnieken voor het spuiten van industriële verf. Onze houten gevelbekleding is vrij van onderhoud en wordt dikwijls al in één werkdag ten uitvoer gebracht. 
Een gerealiseerd project van ons is een grote bedrijfshal in Groenlo waarbij onze medewerkers de gehele buitenkant van een coating voorzien hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, kan het zomaar voorkomen dat uw koopwoning meer waard is bij verkoop of taxatie van de woning.

Onze medewerkers komen met alle plezier bij u op bezoek om de case op de plaats zelf te onderzoeken, zodat wij het aantal werkuren kunnen bekijken. Aan de hand hiervan kunnen wij een prijsopgave ontwikkelen. Om u een gedetailleerd voorbeeld te geven van de impregneren van de gevel, hebben wij een aantal opgeleverde projecten voor u gefotografeerd. Hierdoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit schilderen voordat het is afgeschuurd. Onze spuittechnieken hebben een aantal grote voordelen, zoals dat het oppervlak altijd snel klaar is.