Wat moet je met jouw kapotte auto?

Auto’s hebben ook een bepaalde levensduur en daarom kan het zomaar zo zijn dat jouw auto na vele jaren trouwe dienst er in ene mee stopt. Als jouw auto niet meer werkt dan kun je hem laten repareren maar dit kan soms erg veel geld kosten. Daarom kun je jouw auto ook verkopen aan een sloperij. Dit bedrijf zorgt er voor dat de auto uit elkaar wordt gehaald en zij hebben hier ruime ervaring mee. Dat is dus een optie als je van jouw kapotte auto af wilt, maar er zijn nog meerdere mogelijkheden met jouw kapotte auto.

Je kunt jouw kapotte auto namelijk ook aanbieden op het internet. Misschien zijn er wel mensen geïnteresseerd in jouw kapotte auto. Mensen die aan autocrossen doen vinden hun auto’s vaak via dit soort websites en voor hen maakt het niet veel uit dat de auto beschadigd is geraakt want zij gebruiken hem toch alleen voor het crossen. En zij zijn niet eens de enige die via internet zoeken naar sloopauto’s. Ook knutselaars zijn vaak via dit soort websites op zoek naar auto’s voor hun onderdelen. Zo ook mensen die op zoek zijn naar een Mercedes sloperij voor onderdelen. Zij willen vanuit allemaal nieuwe onderdelen een nieuwe auto op bouwen en hebben daar wel wat geld voor over.

Als je verstand hebt van auto’s en weet hoe je auto’s uit elkaar moet halen dan kun je dit natuurlijk het beste zelf doen. Zorg er dan wel voor dat je de auto uit schrijft bij de RDW want zo betaal je geen belasting en premie meer. Biedt vervolgens de onderdelen te koop aan en je kunt nog flink wat geld verdienen aan jouw sloopauto.