Wat is IT recycling?

Hieronder gaan we een korte uitleg geven over het begrip IT recycling. IT recycling is een belangrijk begrip geworden als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bij IT recycling worden oude apparaten zoals computers, laptops, tablets, printers en andere apparatuur opgehaald en op een verantwoorde manier vernietigd en hergebruikt bij een gecertificeerd bedrijf. U hoeft zelf niet te slepen met de apparaten, maar het wordt keurig bij u thuis opgehaald.

Naast het feit dat het ontzettend zonde is om deze apparaten zomaar weg te gooien, weet de helft waarschijnlijk niet wat er allemaal nog meer kan gebeuren. Wat te denken van harde schijven waar veel gevoelige bestanden op staan? U moet er niet aan denken dat dit op straat komt te liggen of in verkeerde handen terecht komt. Daarom is IT recycling ook voor u belangrijk en helpt u op deze manier ook mee om het milieu te verbeteren. Eerst wordt alle data die aanwezig is op de apparatuur op een professionele manier verwijderd en vervolgens worden de apparaten hergebruikt.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons bedrijf en zij vertellen u meer over IT recycling. Een afspraak is bij ons al binnen 24 uur gemaakt!