Wat is een Kikoy towel?

De zomer staat alweer bijna voor de deur, en het is weer tijd om alle strandhanddoeken uit de kast te halen. Echter heeft een strandhanddoek vaak een hele jaar in de kast gelegen, en is deze al helemaal hard geworden doordat deze nog nooit gebruikt is. Als je vervolgens op zoek bent naar een nieuwe strandhanddoek, dan ben je op de website van Energyline Kenia aan het juiste adres! Deze specialist verkoopt namelijk de Kikoy strandhanddoek!

Een Kikoy towel

Niet iedereen weet wat een Kikoy strandhanddoek is. De Kikoy strandhanddoek staat ook wel bekend als de Kikoy towel. Opvallend en uniek aan deze doek is dat alle eigenschappen van de traditionele Kikoy gecombineerd wordt met een strandhanddoek. De strandhanddoek bestaat aan de ene kant uit Kikoy, en aan de andere kant uit een zeer zachte badstof. De handdoek is zeer multifunctioneel, aangezien er een klein zakje aan badstof-kant is. Hierin kun je gemakkelijk jouw geld en mobiele telefoon in bewaren. Dit maakt van de Kikoy towel een handdoek die handig is voor iedereen!

Wil jij meer weten over de prijs van deze handdoek, die ook wel Hamamdoek wordt genoemd? Surf dan naar de website van Energyline Kenia voor meer informatie over deze geweldige handdoek!