Waar koopt u uw nieuwe garagedeur?

Heeft u een nieuwe garagedeur nodig? Dan is de Garagedeur Specialist uw perfecte keuze.
Tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding leveren en plaatsen wij de beste garagedeuren. Wij garanderen een perfecte service dankzij onze samenwerking met enkel en alleen gerenommeerde leveranciers. Onze ervaring met de produkten van Hebo en Hormann vormen de ideale combinatie.

Wij doen het volledige werk van A tot Z. Van bij de start met het inmeten tot het plaatsen nemen wij het werk uit uw handen. We werken al meer dan 17 jaar met de garagedeuren van Hormann. U kan ze komen bekijken in onze showroom. Wij hebben tevens onze eigen montageploegen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

U kan bij ons al terecht vanaf de prijs van €899, en €1299 inclusief montage. Daarmee kan u uw oude garagedeur reeds vervangen. Wij zijn een officiële partner van Hormann voor de montage van hun garagedeuren. Ons montagebedrijf B&K Moordrecht staat in voor de regio Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en een gedeelte van Noord-Holland.

Op onze site, www.garagedeurspecialist.nl, kan u meer info vinden over onze produkten en diensten samen met de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Bekijk onze houten openslaande garagedeuren, sectionaaldeuren, roldeuren en Hormann kanteldeuren. Deze laatsten komen in verschillende uitvoeringen. De sectionaaldeuren hebben hun eigen motief op 20 mm en 40 mm dikke panelen. Een troef van de Hormann geïsoleerde roldeur is dat ze heel wat comfort biedt en weinig inbouwruilte nodig heeft. Uitgerust met elektrische aandrijving maakt het allemaal nog een stuk comfortabeler. Heeft u een ondiepe garage, dan hebben we de Polynorm roldeuren ter beschikking. Naast nieuwe produkten hebben wij ook licht beschadigde deuren en tweedehands modellen.