Vruchtensap ongezond?

Vruchtensap in de supermarkt kopen betekent niet automatisch dat je gezond bezig bent. Veel vruchtensappen hebben een ‘gezond ogende’ verpakking, terwijl de inhoud niet 100% sap is en er suiker en/of smaakstoffen aan toegevoegd zijn en zijn verdunt met water. Om zeker te weten dat de sappen en smoothies die je drinkt gezond zijn, maak je ze zelf. Dit kan door middel van de slow juicer van Greenis Europe.

Over de slow juicer van Greenis Europe

Als je zelf je sappen en smoothies wilt maken, moet je zeker de slowjuicer van Greenis Europe aanschaffen. Deze slowjuicer behoudt ontzettend veel voedingsstoffen. Dit komt door het langzame persen en zeven zonder hitte te gebruiken. Andere voordelen zijn het prachtige moderne design wat in elke keuken mooi staat, het weinige geluid wat de machine maakt en dat het pulp automatisch gescheiden wordt. Je hebt geweldige kwaliteit, zonder dat het teveel kost. Je kunt via de gebruiksvriendelijke website de slowjuicer bestellen zonder verzendkosten te betalen. In de meeste gevallen heb je de slowjuicer de volgende dag in huis.

Geïnteresseerd?

Wil jij weten wat je eet? Klik dan hier en maak je eigen sappen met een slowjuicer. Kijk op de website voor het assortiment, alle informatie en de contact gegevens om vragen of opmerkingen te plaatsen.