Vouwwand van Buiten-Goed

Laatst zocht ik naar een vouwwand op de website van Buiten-Goed. Ik ga namelijk binnenkort mijn huis laten verbouwen. En daarvoor zoek ik ook iets zoals een vouwwand, dat ervoor zorgt dat ik gemakkelijk van de woonkamer naar de veranderen kan lopen en andersom. Tevens krijg ik daardoor ook meer licht in mijn woonkamer. Maar waar moet ik zo’n schuifdeur kopen? En hoe heb ik Buiten-Goed gevonden? Dat leg ik graag in dit blogje uit.

Vouwwand zoeken

Laatst las ik een woonmagazine door waarin ik las dat een vouwwand in je huis hebben momenteel heel erg populair is. Een opkomende trend zelfs! Op de afbeelding zag het er in ieder geval hartstikke mooi. Ook viel het mij op dat het enorm veel ruimte geeft. Het lijkt zo wel veel groter! En doordat de vouwwand als een harmonica in elkaar geschoven kan worden, heb je dus een enorme ruimte waar je doorheen kunt lopen. Omdat ik dit ook heel erg graag zou willen, ben ik gaan zoeken op het internet naar een bedrijf waar ik er een kan kopen en laten plaatsen. En al gauw kwam ik Buiten-Goed tegen. Daar las ik op de website dat zij een breed assortiment met vouwwanden hebben, van het merk Solarlux.

Buiten-Goed

Ik besloot dan ook om meer info op te vragen bij Buiten-Goed, over een vouwwand die ik in een afbeelding had gezien. Dat voorbeeld leek namelijk heel veel op mijn woning. Qua kleurencombinatie met de woninginrichting was het echt perfect. En al gauw werd ik terug gebeld door Buiten-Goed. Zij bedankten mij voor het aanvragen van meer info en nodigden mij uit bij de showroom. Daar aangekomen zag ik de prachtige voorbeelden met eigen ogen. En ze zagen er hartstikke mooi uit! Ik heb er dan ook voor gekozen om zo’n vouwwand van Buiten-Goed te kopen. Binnenkort komen ze alles opmeten en gaan ze de schuifpui op maat maken.