Voor mezelf gestart

Afgelopen jaar heb ik besloten om mijzelf in te schrijven voor een loopbaancoaching. Aangezien ik het niet meer volledig naar mij zin had op mijn werk, besloot ik om via loopbaancoaching erachter te komen wat ik nu precies wou. Lange tijd werkte ik op de afdeling Internet Marketing van een bedrijf, maar het liefst wou ik gewoon leiding geven, en niet dat ik de taken van iemand toegedeeld kreeg. 

Een eigen bedrijf begonnen

Tegenwoordig ben ik een eigen bedrijf gestart, en voelt het weer alsof ik herboren ben. Hedendaags ga ik weer met een lach naar het werk, en zit er zo’n enorme groei in het bedrijf dat ik op het financiële gebied ook nog eens enorm vooruit ben gegaan. Mijn bedrijf heeft 4 verschillende takken, en we beschikken inmiddels over 24 werknemers. Dankzij loopbaancoaching heb ik deze stap durven zetten, en hiervoor ben ik hun heel erg dankbaar. Als werknemers ben je heel erg bang om je mening te laten gelden, en durf je een wisseling in loopbaan minder snel te ondernemen.

Heeft u ook het gevoel dat u niet het maximale uit uzelf haalt, en wilt u er bijvoorbeeld heel graag achter komen wat nou eigenlijk uw sterkste competenties zijn? Neem dan contact op met loopbaancoaching Nederland! Zij zullen u richting de correcte loopbaan begeleiden!