Voor elke wens een projectiescherm op maat

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van beamers. Op scholen, op het kantoor en zelfs in de woonkamer. Om een beamer optimaal te kunnen gebruiken, zijn goede projectieschermen van groot belang. Wij hebben een groot aanbod projectieschermen. Wij hebben schermen voor op school, op het kantoor en voor thuis. U kunt kiezen uit elektrische projectieschermen, handbediende projectieschermen en mobiele projectieschermen, die erg makkelijk mee te nemen zijn door de compacte draagtas.  Naast projectieschermen hebben wij ook frames voor schermen en diverse accessoires zoals wandknoppen, draagtassen, triggers en stroomkabels.

Wilt u een projectiescherm op maat laten maken? Geen probleem, als u contact met ons opneemt dan krijgt u een offerte toegestuurd.

Wij willen de ervaring voor de klant zo fijn mogelijk maken. Neem daarom contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag beschikbaar van 10:00 uur tot 18:00 uur.  Wilt u liever vrijblijvend advies ontvangen over de keuze van uw projectiescherm? Dan kunt u ons telefonisch of per e-mail uw wensen mailen. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom waar u de verschillende projectieschermen kunt bekijken en vergelijken. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de verschillende projectieschermen.