Verschillende pakketten voor uw personeel

Er zijn verschillende manieren om uw personeel te laten blijken dat u ze waardeert.  Een van die manieren is een pakket, bijvoorbeeld: een kerstpakket, een paaspakket, een verjaardagspakket, noem maar op. Het geven van pakketten is een veel gebruikte methode en wordt door personeel ook gewaardeerd, zo blijkt uit onderzoek.

“Het liefst hebben we eten in ons pakket”

Zo blijkt uit een onderzoek van een webshop in pakketten. De traditionele pakketten (bijvoorbeeld de kerstpakketten met voedsel) hebben de grootste voorkeur: 35,8%, gevolgd door alcohol (flessen wijn, champagne): 21,3%. In de top 10 van de meest verkochte pakketten op de website zitten alleen etenswaren. Dat zegt een hoop!

Uw personeel zelf laten kiezen?

Nee, dat is uit de tijd. Veel werkgevers kiezen er voor om tijdens een borrel pakketten uit te delen, geen bonnen bijvoorbeeld.

Zijn er trends?

Uiteraard. Wat u bijvoorbeeld kunt doen is meegaan in de duurzame trend en uw personeel van pakketten voorzien die duurzaam zijn. Ook kunt u kiezen om voor elke werknemer een persoonlijk pakket samen te stellen. Of – mocht u nou heel veel werknemers hebben – een persoonlijk pakket vanuit het bedrijf. Zo krijgt iedereen een passend pakket en zorgt u ervoor dat uw personeel u dankbaar is. Dat kan de werksfeer (en de resultaten) alleen maar ten goede komen. Kerstpakketten, paaspakketten, verjaardagspakketten: verras uw personeel en voel hoe fijn dankbaarheid is.