Verschillende intercomsystemen voor uw bedrijf

Intercomsystemen zorgen voor veel gemak. Dankzij deze systemen hoeft u niet op te staan om te zien wie er voor de deur staat. U kunt gewoon in uw kantoor blijven en op een monitor zien wie de persoon is en of je die persoon wel of niet wilt toelaten. Het is dus ook een ander vorm van beveiliging.

Zo een intercomsysteem kun je in 2 vormen krijgen:

  • Audiosystemen: dit is meer bedoelt als je snel wilt verifiëren wie de persoon is en hun dan tot het gebouw kan toelaten. Deze zijn meer te vinden bij appartementencomplexen en dokterspraktijken.
  • Videosystemen: hier kun je, dankzij de videocamera, ook zien wie de persoon is. Dit geeft je een extra vorm van beveiliging, want je ziet meteen of het werkelijk de persoon is die ze beweren te zijn of als ze iemand mee naar binnen willen smokkelen.

Maar als u iemand bent die niet vaak op één plek kan blijven zitten, kan het best moeilijk zijn om een oogje op de monitor te gooien en mensen binnen te laten. U gaat deze taak dan aan iemand anders moeten geven. Maar dat hoeft nu niet meer. Deurplus heeft een oplossing hiervoor. U kunt nu via uw smartphone zien wie er voor de deur staat en u kunt met een swipe de persoon toegang verschaffen. U maakt dus gebruik van een draadloze intercom en u heeft helemaal geen monitor of andere apparaten nodig. Alles wat u nodig heeft, is uw mobiele telefoon.