Verpakkingsbedrijf nodig?

Moet u veel verpakken en wilt u dat laten uitbesteden? Kies dan voor een verpakkingsbedrijf. Zo’n bedrijf neemt al het werk uit handen, zodat u zich kan blijven focussen op uw eigen werk. Verpakken is vaak een tijdrovende klus en daarom is het onmogelijk om dat naast uw eigen dagelijkse werk zelf uit te voeren. Kies voor een verpakkingsbedrijf zoals Packstore. Packstore heeft veel ervaring op dit gebied en kan u dus uitstekend van dienst zijn. 

Packstore

De diensten van Packstore zijn veelzijdig. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan verpakkingen, maar ook aan logistiek en fulfilment. Het magazijn van Packstore is gelegen in Ede en vanuit daar werken zij aan diverse logistieke diensten. Ook als u een spoedopdracht heeft kunt u terecht bij Packstore. Het team staat voor u klaar!

Verpakkingsbedrijf

Packstore is een sociale werkplaats. Zij richten zich dan ook sterk op Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO). Bent u nieuwsgierig naar meer over Packstore? Wilt u meer informatie lezen? Surf dan snel naar de website en ontdek alle mogelijkheden. Het team van Packstore staat in ieder geval voor u klaar om u van dienst te zijn. Daar kunt u te allen tijde op rekenen en dat is wel zo prettig!