Verlichting in huis

Wandlampen zijn misschien niet de meest mooie en gezellige lampen die je je in eerste instantie in je hoofd haalt, maar ook wandlampen zijn ontzettend belangrijk om mooi licht in huis te creëren. Daarnaast zijn er nog veel meer lampen die er voor zorgen dat een kamer mooi sfeervol en gezellig is. 

Het combineren van verschillende verlichting

Het combineren van lampen zorgt er voor dat je het mooiste licht krijgt, de lampen geven allemaal op een andere manier licht waardoor je sfeer maakt in een ruimte, je kunt ineen woonkamer niet een paar TL lampen ophangen en er vanuit gaan dat het goed licht is dus sfeer geeft. In een woonkamer is het bijvoorbeeld juist fijn als het licht zacht is.

Hanglampen boven de eettafel zorgen natuurlijk voor licht dat specifiek bedoeld is voor boven de eettafel, dit brand dan vaak ook alleen als er gegeten of gezeten word aan de tafel. Om echt een goede sfeer in de woonkamer te krijgen kun je vooral kiezen voor tafellampen en staande lampen, deze lampen zorgen voor sfeerlicht, in de woonkamer. Zacht licht zodat je niet de kamer uit brand ‚s avonds laat. Lekker licht waar je rustig tv bij kan kijken en een boek bij kan lezen