Veiligheid van uw overheaddeuren en medewerkers

Veiligheid van uw deuren en personeel waarborgen met ROMASS Business

Overheaddeuren zijn ontzettend belangrijk om de doorstroom van uw goederen en diensten te coördineren. Alhoewel de overheaddeuren erg belangrijk zijn voor een goede doorstroom van de bedrijfsactiviteiten zijn deze ook erg kwetsbaar voor de omgeving waarin zij verkeren. Zo kunnen extreme weersomstandigheden en ongelukken op de werkvloer voor schade aan de overheaddeur zorgen. Het is hierbij dus zaak om ervoor te zorgen dat de overheaddeur zo snel mogelijk weer functioneel wordt gemaakt. Daarnaast is het verstandig om preventieve maatregelen toe te passen zodat ongelukken, storingen en falen van de deur voorkomen wordt.

ROMASS Business is de expert op het gebied van veiligheid van uw overheaddeur. Samen met onze monteur wordt er gekeken hoe de veiligheid geoptimaliseerd kan worden, zodat deze voldoet aan de eisen en wensen van uw organisatie. Wij voeren onze werkzaamheden uit volgens de Europese wetgeving en richtlijnen, hierdoor kunt u er dus zeker van zijn dat uw overheaddeur veilig functioneert. Naast deze standaard bieden wij ook extra opties aan welke de veiligheid van de overheaddeur en omgeving vergroten. Er kan onder andere gedacht worden aan het plaatsen van sloten, vingerknel- en veerbreukbeveiligingen. Natuurlijk zijn onze monteurs ook bekend met de meer bekende veiligheidstechnieken zoals het plaatsen van bodembeveiliging en sloten.

Naast uw veiligheid denken wij natuurlijk ook aan de veiligheid van onze eigen medewerkers. Zo zijn onze monteurs uitgerust met een groot scala aan hulpmiddelen waarmee zij veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij willen er namelijk voor zorgen dat uw overheaddeur op een zo verantwoord mogelijke manier wordt gerepareerd of onderhouden.

Wilt u weten wat onze pakketten inhouden en welke mogelijkheden er zijn tot het vergroten van de veiligheid van uw overheaddeur? Kijk dan nu wat de beste keuze voor uw bedrijf zijn op onze site.