Van pomp tot Jacuzzi

Een andere bekende benaming voor een bubbelbad is Jacuzzi. Jacuzzi is echter de handelsnaam van een fabrikant van bubbelbaden. In reclames wordt dan ook wel eens gezegd: “Wij leveren de Jacuzzi, anderen slechts een bubbelbad”. De uitvinder van de luchtpomp voor dit bubbelbad, Candido Jacuzzi, was op zoek naar mogelijkheden om zijn 8-jarige zoon Kenneth Jacuzzi verlichting te geven voor zijn reumatoïde artritis. Later stond deze zoon aan het hoofd van het bedrijf.

De merknaam Jacuzzi is internationaal erkend in de hydrotherapie industrie. Het verhaal over Jacuzzi begint in de vroege jaren 1900 toen de broers Jacuzzi emigreerden vanuit Italië naar de VS. De broers gemaakt van de eerste gesloten cabine, hoge-vleugel eendekker, waarop passagiers nam als e-mail voor de US Postal Service. Onlangs deze broeders die belangrijke promoties in zowel de agrarische sector en de pomp bubbelbad industrie zoals we vandaag zien.

Een idee werd geboren in 1956 wanneer ze willen artritis symptomen te behandelen voor een lid van de familie met een hydrotherapie pomp. Tot 1968, toen Roy Jacuzzi uitgevonden en verkocht de eerste op zichzelf staande, volledig geïntegreerd bubbelbad door de integratie van stralen in de zijkanten van het bad, jacuzzi eigenlijk kwam het merk. Deze uitvinding heeft aangetrokken veel mensen te zwelgen in zijn rustgevende water spray. Door toepassing van jets in de zijkanten van de kuip, creëerde het een industrie zoals we die vandaag kennen. Dan is dit ontwerp werd ondergebracht in verschillende huis, Jacuzzi verenigd verwarming en filtratie regelingen om het water warm en schoon te houden, en het eerste kuuroord werd geboren in 1970.And voor het eerst in de menselijke geschiedenis mensen kunnen ontspannen in vers kuur met hun familieleden in hun eigen huis.

Met vooruitgang van de technologie van vandaag, hebben het project van de jacuzzi’s zijn het bevorderen en nu ongeveer 250 patenten hebben gebruikt in alle in de whirlpool bad en spa-industrie. Nu Jacuzzi is uitgegroeid tot ’s werelds meest bekende en grootste handelspartners merk van jetted / whirlpool baden en kuuroorden. Zoals we kunnen zien, zijn er meer en meer bedrijven die hot tubs en whirlpool baden met behulp van deze uitvinding van de broers Jacuzzi vervaardigen.