Vakantie Amsterdam

Geef mij maar Amsterdam. Een terechte leuze die veelvuldig door Amsterdammers, toeristen en andere Nederlanders wordt gebruikt. De mooiste stad van Nederland is zeker weten een bezoekje waard. Echter zijn de hoge huurprijzen, dure hotels en de drukke binnenstad vaak een te hoge drempel om een (meerdaags)bezoek aan Amsterdam te geven. Voor de mensen die dit probleem herkennen is er een unieke oplossing, namelijk: Britts BnB.

Locatie

Britts BnB ligt aan de Groenlandsekade in Vinkeveen. Midden in de natuur, omringd door water en oude pittoreske dorpen. Amsterdam ligt slechts op 20 minuten afstand van Vinkeveen. Deze plek is zeer geschikt voor mensen die Amsterdam willen bezoeken maar niet willen overnachten in een te dure accommodatie in het altijd levendige en drukke Amsterdam. Daarnaast ligt alom bekende Utrecht ook slechts op 20 minuten afstand van de bed en breakfast. U kunt dus heerlijk van beide walletjes eten!

Bereikbaarheid

De steden zijn met de auto te bereiken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het openbare vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in Abcoude op slechts 3 kilometer afstand van Britts BnB.

Dorpen

Zodra u bent uitgekeken in de grote steden is het natuurlijk ook hartstikke leuk om de omliggende dorpen een bezoekje te geven. Deze dorpjes liggen op fietsafstand van de BnB! Voor meer informatie over activiteiten in de omgeving kunt een kijkje nemen op onze website.

Sport

Naast de omgeving en uitermate geschikte ligging staat Vinkeveen ook bekend om haar vele watersporten. Op de Vinkeveense plassen kunt u helemaal los gaan op een wakeboard, waterski’s en flyboards. Daarnaast zijn er legio opties om een bootjes naar uw wensen te huren. Van sloepen tot kleine motorbootjes en kano’s. Voor ieder wat wils. Verder kunt u hier (leren) zeilen en duiken. Voor de echte avonturier is er zelfs een mini onderzeeër te huur voor twee personen. Deze wordt wel met kapitein verhuurd.