Uw krediet zelfstandigen voor privé bestedingen

Tegenwoordig is het voor u als een zelfstandige ondernemer lastig om een financiering aan te vragen voor u privé bestedingen. De meeste bedrijven die een krediet voor zelfstandige ondernemers bieden zijn gericht op zakelijke kredietverstrekking, en niet persoonlijke kredietverstrekking. Bent u op zoek naar een bedrijf die wél gericht is op persoonlijke kredietverstrekking? Dan bent u bij Goedlenen.nl goed, want dit is dé specialist in krediet zelfstandigen. Bij ons kunt u kiezen uit een persoonlijke lening met vaste looptijden en rente of een doorlopend krediet met variabele rente en het boetevrij aflossen. U kunt een krediet zelfstandigen opvragen wanneer het doel van de lening is voor privé bestedingen, u minimaal 3 jaar zelfstandig bent, u een eigen woning heeft en dient u geen negatieve BKR registratie te hebben.

Uw voordeel bij Goedlenen

De grootste voordelen wanneer u bij Goedlenen een lening afsluit is dat het niet alleen verantwoord is, ook is het voordelig, heeft u een ruime keus en wordt u ontvangen met persoonlijk advies.

Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie en eventuele vragen over Goedlenen.nl kunt u terecht op onze website. Ook kunt u binnen kantooruren telefonisch contact op nemen met een van onze medewerkers, of een mail sturen. U word dan vriendelijk verder geholpen.