Trouwvervoer regelen

Mensen huren een limousine bij speciale gelegenheden zoals een huwelijk, vrijgezellenfuif of voor een speciale zakelijke ontmoeting. Het is handig omdat je dan niet zelf moet rijden en bovendien reis je in stijl. Ga nooit boven je budget en kies de juiste limousine voor de gebeurtenis.

Plan vooraf. Wacht niet tot het laatste moment om je limousine vast te leggen. Van het voorjaar tot de herfst is het een drukke periode voor limousine verhuurbedrijven. Voor een huwelijk reserveer je best 6 maanden op voorhand. Van het ogenblik dat je de exacte datum kent van de speciale gebeurtenis, neem de telefoon en boek een limousine.

Maak de juiste keuze. Hoeveel personen moeten er in de limo? Heb je extra dingen nodig zoals tv of internet? Zorg dat je deze zaken vooraf weet. De meeste modellen kunnen tussen 5 en 14 personen vervoeren.

Verifieer de verzekering en veiligheid. Limousines moeten goed verzekerd worden. Vraag het bedrijf waar je een limousine huurt naar een bewijs van verzekering. En of hun auto’s en chauffeurs in ongevallen betrokken zijn geweest. Vraag hoe ze hun chauffeurs kiezen en of ze de buurt kennen. Je wilt absoluut niet verloren rijden.

Bepaal je budget. Wat je krijgt voor je geld hangt af van het feit of je de limousine huurt voor één bepaalde trip of voor bijvoorbeeld een volledige avond. De meeste bedrijven hebben speciale arrangementen voor een huwelijk. Vraag of er nog extra kosten zijn behalve de prijs per uur of per arrangement. Soms worden er wel degelijk extra kosten aangerekend.