Transportverzekering

Een transportverzekering is een benaming voor allerlei soorten verzekeringen die samenhangen met transport en reizen. Een transportverzekering houdt een schadeverzekering in. Stel dat u een bedrijf heeft met allerlei vrachtwagens. U wilt natuurlijk dat er niets met uw vrachtauto’s overkomt. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat één van uw chauffeurs een ongeluk krijgt. Dit wilt u natuurlijk ook niet hebben, maar het kan gebeuren. Wat kunt u hier tegen doen?

Vrachtautoverzekering

U kunt hiervoor een verzekering laten afsluiten, ook wel een vrachtautoverzekering genoemd. De verzekering zorgt ervoor dat u minder kosten heeft dan zonder de verzekering. Zo’n verzekering is dus zeker handig voor u als bedrijf. Met de verzekering kunt u goed uw vrachtwagens beschermen tegen enige schade of ongelukken.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een andere verzekering die ook zeer handig kan zijn voor een bedrijf met allerlei (vracht)wagens is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer er schade wordt veroorzaakt bij een klant dit verzekerd wordt. Ook wanneer één van uw chauffeurs schade heeft geleden tijdens het rijden kan dit verzekerd worden met deze verzekering. Dit zijn allemaal risico’s waar u als werkgever rekening mee moet houden en het is dus ook handig om deze verzekering mee te nemen in uw besluit.

TVM verzekeringen

Zulke transportverzekeringen kunt u bij veel verschillende bedrijven afsluiten. Eén van deze bedrijven is TVM verzekeringen. Zij bieden een op maat gemaakte vrachtautoverzekering aan. Samen met u kijken ze wat de beste mogelijkheid is om uw vrachtwagen zo goed mogelijk te verzekeren. Wilt u op meerdere vrachtwagens een verzekering afsluiten? Dat kan ook, tot wel twintig vrachtwagens en meer!

De transportverzekering bij TVM verzekeringen zorgt er ook voor dat wanneer er een ongeluk gebeurt met één van uw chauffeurs dat de vrachtwagen met de lading wordt opgehaald. Ook zal er goed gezorgd worden voor de chauffeur zelf. Wanneer het nodig is, zorgen zij ervoor dat de chauffeur veilig thuis terechtkomt en regelen zij ook een andere chauffeur om de reis verder te zetten. Bij TVM verzekeringen zorgen ze ervoor dat de premie van de transportverzekering zo laag mogelijk is. Wanneer uw vrachtwagen door vandalisme schade heeft ondergaan, zal dit door het bedrijf ook verzekerd worden.

Bent u geïnteresseerd geraakt om uw vrachtwagen te verzekeren bij TVM verzekering? Neem dan vooral een kijkje op hun website. Hier staan allerlei verschillende transportverzekeringen uitgelegd en wat zij voor u kunnen betekenen. Vooral het belang van de klanten staat in hun belang en deze proberen zij zo goed mogelijk tegemoet te komen.