Top 3 populaire superfoods

Wilt u kennis maken met superfoods, maar u weet niet waar te beginnen, dan raden wij aan om toch met één van de top 3 populaire superfoods te beginnen, zoals hieronder weergegeven.

  1. Chia zaden

Deze zaden bevatten het hoogste omega 3 gehalte wat er in voedsel zit wat je in de natuur kunt vinden. Het bevat zelfs meer omega 3 dan zalm. Het is dus zeer gezond en een aanrader om regelmatig te eten.

  1. Spirulina

Wilt u graag uw lichaam reinigen en alle troep uit je lichaam gooien, dan is het zeker aan te raden om deze alg te gebruiken hierbij. Alle troep dat zich al die jaren heeft opgehoopt zal zeker uitgescheden worden. Dit is een zeer succesvol middel, na deze ontgifting zul je zien dat je meer energie krijgt en je een stuk beter gaat voelen.

  1. Goji bessen

Dit is mogelijk de bekendste superfoods. De meeste mensen hebben hier wel ooit van gehoord. Deze bessen zijn super gezond door de antioxidanten die ze bevatten. Ze helpen dan ook bij het verbeteren van je afweersysteem en tegen ziektes. Het wordt zelfs aangeraden om iedere dag een handje vol Goji bessen te eten voor het maximale resultaat.

Dus wilt u graag kennis maken met de superfoods, dan raden wij aan om met één van deze food te beginnen. Het maakt niet uit welke je het eerste kiest, u kunt het beste bij jezelf te raden gaan wat het resultaat is dat je graag wilt bereiken.