toegangspoort maken

Is uw toegangspoort kapot? Of merkt u dat uw toegangspoort niet meer goed open of dicht gaat? Bij ROMASS hebben wij professionele en vakkundige techniekers die voor u het probleem oplossen. Bij ROMASS bent u op de juiste plek om uw toegangspoort te maken. Dit komt omdat ROMASS 24/7 bereikbaar is, al meer dan 20 jaar vakspecialist is, wij binnen twee uur ter plaatse zijn en onze monteurs elk type en merk toegangspoort maken.

Onze monteurs kunnen elk type en merk toegangspoort maken. Zo kunnen wij elk type elektrische schuifpoort maken, elk type elektrische draaipoort, zowel met één of twee vleugels maken en wij kunnen elk type aandrijving voor een elektrische toegangspoort maken. Wij zijn erkend reparateur van onder andere FAAC, CAME en Ditec.

Door slecht onderhoud en intensief gebruik kan er slijtage ontstaan aan de poorten. Slijtage kan er weer voor zorgen dat er problemen ontstaan. Veel voorkomende problemen met een elektrische toegangspoort zijn de motor of de rails. De monteurs zijn professioneel opgeleid om alle problemen met een toegangspoort op te lossen.

Hoe kunt u een technieker inschakelen?

Wanneer je toegangspoort gemaakt moet worden kunt u online een afspraak maken om deze te laten maken. Doorloop alle stappen online en u wij sturen de meest ervaren technieker naar u toe. Wanneer wij de afspraak ontvangen gaan wij zo snel mogelijk u bellen om de afspraak in te plannen. U krijgt hiervan een bevestigingsmail met daarin het storingsnummer wat u goed moet bewaren. Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring en zullen er alles aan doen om uw toegangspoort te maken. Na afloop krijgt u een rapport met daarin alle werkzaamheden die de technieker verricht heeft.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS kunt u contact opnemen of terecht op onze website.