Tips tegen muggen

Iedereen vindt muggen vervelend en dat is ook logisch. Ze prikken je en de bult jeukt heel erg. Daarnaast maken ze ook zo een vervelend geluid als ze langs je vliegen. Er zijn allerlei dingen die zouden moeten helpen maar wat helpt nou het best? In dit artikel staan een aantal tips tegen deze vervelende diertjes die zeker zullen helpen.

Het gene wat erg goed helpt is een muggenlamp. Dit zijn lampen die blauw uv licht schijnen wat insecten aantrekt. Ze worden dan geëlektrocuteerd zodra ze tegen het rooster aankomen waar dat licht brand. Het is ideaal omdat alle muggen er heen vliegen en ze zullen dan niet langs jouw hoofd vliegen. Het licht is ook niet zo fel zodat je er niet van kunt slapen. Een ander middel wat heel goed helpt is een klamboe. Een klamboe is eenvoudig boven het bed te hangen en laat alle insecten buiten jouw bed. Het nadeel is wel dat je ze nog kan horen in de nacht en ze kunnen nog wel op de kamer blijven zitten. Het liefste wil je dat ze helemaal niet in de buurt zijn. bij shopvoorgezondheid hebben ze goede klamboes met kleine gaatjes en van uitstekende kwaliteit. Als je insecten helemaal niet binnen wilt laten kun je ook voor horren kiezen. Deze kun je vastklikken bij de deur zodat ze helemaal niet binnen kunnen komen. Zo vermijd je deze insecten al helemaal aangezien bij klamboe’s ze nog wel op jouw slaapkamer kunnen komen of andere kamers van jouw huis. Horren kun je naast deuren ook in ramen plaatsen. Je hebt speciale horren voor elke maat deur of raam zodat iedereen de muggen kan tegenhouden met een hor.

Als je buiten zit kun je ook jezelf insmeren met een middel wat muggen tegen kan houden. Je hebt er allerlei producten voor en elke soort heeft hetzelfde resultaat. Je hebt ook kaarsen die een geur verspreiden.