timmerbedrijf Enschede voor uw woning

Samen timmerbedrijf Enschede voor uw woning met strippen van de gebouwen , Mobley en de bemanning hij werkt met ervoor te zorgen dat herbruikbare onderdelen van de gebouwen zijn gescheiden voor later gebruik in theater of klaargemaakt voor overdracht aan Afghanen .

“Het is altijd een goed idee om geld te besparen en af ​​te breken op een manier die ons in staat stelt om recyclebare materialen en alles wat later door Afghanen , zoals metalen uit de structuren kunnen worden gebruikt redden , ” zei Mobley , die ongeveer zes jaar in heeft doorgebracht reserves .

Zodra 760 troepen gebouwen zijn ontruimd, teams uit de Saluda , SC – gebaseerde 124 Engineer Company , National Guard South Carolina Army , ook verbonden met de 489 Eng . Bn . , Te brengen in hydraulische graafmachines en andere apparatuur af te breken de structuren en te helpen bij het ​​opruimen van het terrein.

Tijdens zijn downtime , Mobley werkt op de dingen die hem veerkrachtig te houden terwijl opgesteld en werkt op de planning van zijn toekomstige doelen .

” Ik ben voortdurend naar de sportschool , een pooltafel en een ping pong bij de MWR , ” zei Mobley . Ik heb ook geld besparen , zodat ik uiteindelijk kan een huis kopen op een dag . Als ik thuiskom , heb ik ook van plan om terug naar school Naugtucka Valley Community College gaan , dus ik ben al klaar voor. Ik heb afgerond over een jaar van de universiteit , maar ik wil om terug te gaan en wat meer algemene studies klassen en eventueel een business management graad na te streven . “