Taxi Boxtel

Reserveer een Taxi in Boxtel

Je ziet de taxi in Boxtel al als u op het Station van Boxtel staat door hun opvallende moderne en schone verschijning. Deze zakelijk taxi Boxtel zijn een prima manier om door de stad van Boxtel te reizen. Het basistarief ligt per km zeer laag doordat wij vaste bedragen bieden voor lange afstand taxi reizen. Als u meer in luxe wilt reizen kunt u een Station Taxi Boxtel Reserveren. Deze zijn een stuk goedkoper dan andere taxibedrijven in Boxtel, maar u reist wel in stijl!

Er staan altijd wel een aantal taxi’s te wachten op het station van Boxtel. Wilt u niet teveel betalen stap dan alleen in een taxi van Taxi Boxtel. Let op: taxi’s van Taxi Boxtel naar Den Bosch bijv bieden u een vaste tarief aan.

Hoe Bestelt u een Taxi in Boxtel?

Om een taxi aan te houden in Boxtel steekt u uw hand in de lucht. Het lichtje in het midden op het dak van de Boxtel taxicentrale staat aan als de taxi vrij is. Als het lichtje uit is, is de taxi bezet. In een Taxicentrale Taxi Boxtel spreekt u het over een adres waar u heen wilt of u spreekt een kruising van een straat af en daar wordt u heen gereden. Ter plekke kunt u wel nog verdere instructies geven om toch zo dicht mogelijk bij de plaats van bestemming te komen. Tip: probeer een taxi aan te houden die rijdt in de richting waar u heen wilt. Dit zal u tijd en geld besparen.

Reizen met meerdere mensen

Officieel zijn er vier mensen toegestaan in een taxi, maar er moet genoeg plek over blijven voor de tassen. Als u veel bagage heeft moet u twee taxi’s nemen. Het beste is om een shuttlebus of een grotere bus te nemen als u met een grote groep bent. Betalen in de taxi