Stap over op Workspace

Merkt u dat uw medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het maken van facturen en dat zij hierdoor minder tijd over houden voor andere zaken die ook belangrijk zijn? Stap dan vandaag nog over op Workspace. Workspace is een factuurprogramma waarmee u heel eenvoudig een professionele factuur op kunt stellen. Daarnaast biedt het programma ook nog vele andere mogelijkheden. Zo biedt het programma ook de mogelijkheid om urenregistratie bij te houden. 

Workspace

Het programma van Workspace maakt bepaalde zaken echt eenvoudiger. Naast dat u eenvoudig een factuur kunt opstellen en uren bij kunt houden kent het programma ook nog een aantal andere handige mogelijkheden. Zo is het met behulp van dit programma ook heel eenvoudig om een offerte op te stellen die u vervolgens direct naar uw klanten kunt versturen.

Uitproberen

Bent u geïnteresseerd en zou u het factuurprogramma gratis uit willen proberen? Bezoek dan snel een keer de website. Op de website vindt u tevens een overzicht van alle mogelijkheden die u heeft met het programma van Workspace. Daarnaast vindt u hier ook meer informatie over de pakketten waar u uit kunt kiezen en de bijbehorende tarieven. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf.