Sociale werkplaats Rotterdam zoekt nieuwe medewerkers!

Sociale werkplaats Rotterdam is een prettige omgeving om in te gaan werken, maar ook daar kunnen soms leuke dingen gebeuren. Zoals afgelopen jaar tijdens Pasen. Toen gebeurde er iets heel ergs leuks. De personeel en arbeid afdeling had namelijk iets leuks bedacht tot dat de medewerkers roet in het eten gooiden.

Één groot feest

De personeel en arbeid afdeling wilde namelijk een groot feest gaan organiseren alleen zochten ze nog een paashaas. Ze dachten dat dit wel leuk was voor de sociale werkplaats. Nadat ze verschillende werknemers hadden benaderd kwamen ze erachter dat er hiervoor geen animo was, dus moesten ze opzoek naar nieuwe medewerkers. Die wel vrijwillig in het pak gingen om de werknemers een top feest te geven. En dat is gelukt ze vonden een vrijwilliger die de sociale werkplaats een geweldig feest heeft gegeven. De werknemers waren allemaal super blij, want er bestaat meer dan alleen maar samen werken.

Sociale werkplaats Almere

Hetzelfde probleem was bij de sociale werkplaats in Almere, maar daar wilde de buurman uiteindelijk de werknemers een groot feest bezorgen. Hij zorgde voor de muziek en ging zelfs die dag als paashaas door het leven. Het was een groot succes. Zo kun je zien dat een sociale werkplaats veel doet om haar eigen medewerkers te amsueren.