Sociale werkplaats Rotterdam succesvol in de krant

De sociale werkplaats Rotterdam stond afgelopen week succesvol in de krant. Dit kwam omdat deze sociale werkplaats nabij Rotterdam een prijs had gewonnen. Mijn eigen kinderen zijn ook naar deze sociale werkplaats geweest om een baan te vinden, maar dat is hen ook niet gelukt. Ik ga u nu vertellen waarom zij deze prijs gewonnen hadden.   

Kwaliteit voorop

De kwaliteit van de producten of diensten die deze werkplaats aanbied zijn namelijk van afzienbaar hoge kwaliteit. Waardoor deze werkplaats dus in de prijzen is gevallen. Dit komt omdat de werkplaats zo’n goede kwaliteit afzet in samenwerking met de sociale werkplaats is dit werk erg bijzonder. Niet vaak levert een sociale werkplaats zo’n hoge kwaliteits diensten af. Vaak wordt er dan als eerste gedacht dat de faciliteiten voor de werknemers dan erg afnemen, maar dat kon bij deze prijs niet. De voorzieningen waaronder de werknemers werken moesten voldoen aan enkele belangrijke voorwaarden indien zij mee mochten doen aan de wedstrijd om deze prijs te winnen.

Meer sociale werkplaatsen

Zo waren er nog meer sociale werkplaatsen in de race voor deze titel. Hetzelfde gold voor de sociale werkplaats nabij Almere. Zij waren ook in de race en wonnen ook een andere prijs. Wilt u meer informatie over beide sociale werkplaatsen? Klik dan op de dikgedrukte woorden die in die document geplaatst zijn.