Sociale werkplaats in Amsterdam aan het zoeken?

Bent u op zoek naar een sociale werkplaats in Amsterdam? Een bedrijf die zich sterk maakt voor anderen en hen een werkplaats aanbiedt? Dan bent u aan het juiste adres bij Packstore. Bij Packstore bent u aan het juiste adres voor verschillende diensten. Diensten zoals het in- en ompakken van goederen in zakjes, doosjes of omdozen, maar ook voor het monteren van halffabricaten naar eindproduct en het stickeren van diverse artikelen. Wilt u bepaalde mailings inpakken? Daarvoor kunt u ook terecht bij Packstore. Kortom: voor veel verschillende diensten bent u aan het juiste adres bij Packstore. 

Packstore

Packstore heeft een breed dienstenpakket, zoals u heeft gelezen. Hierdoor kunnen ze u op verschillende gebieden goed helpen. Packstore streeft er naar om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op deze manier kunt u altijd tevreden zijn met het eindresultaat en dat is wel zo belangrijk. Bij Packstore bent u verzekerd van de beste hulp.

Sociale werkplaats?

Zoekt u een sociale werkplaats? Bent u nieuwsgierig naar meer informatie of heeft u nog een aantal vragen die u wilt stellen? Dan staat het team van Packstore voor u klaar om u te helpen. Surf snel naar de website voor meer informatie.