Sloperij, inkoop en verkoop

Bij een Volkswagen sloperij denk je misschien niet direct aan de mogelijkheid om je auto te verkopen. Laat staan dat je er aan denkt dat je wellicht hier ook een nieuwe auto weer kunt kopen. De mogelijkheden zijn echter divers bij een sloperij. Je kunt immers voor je oude auto, welke je letterlijk rijp acht voor de sloop en waar je misschien van denkt dat deze geen waarde meer heeft, nog een aardige som ontvangen. En wat is er nou leuker dan betaald krijgen voor iets wat je wegdoet? Doordat er veel onderdelen aan je auto zitten die opnieuw gebruikt kunnen worden, heeft je auto wel degelijk nog waarde. Het is dan ook zonde om je auto als oud ijzer te verkopen. Dan vang je er vaak minder voor dan als je je auto bij een sloperij inlevert.

Een autosloop Rotterdam herkent de waarde van je auto en zal een eerlijk bedrag voorleggen. Zo ben je verzekerd van een leuk bedrag en dit krijg je bovendien gelijk contant uitbetaald als de sloperij je auto komt ophalen. Wat wil je nog meer? Een afhaalservice aan huis en je krijgt nog betaald ook. Het kan niet mooier. Of toch wel?

Inderdaad, het kan nog mooier. Doordat de sloperij de onderdelen verwijderd die nog bruikbaar zijn, worden deze gelijk weer in de verkoop gegooid. Zo kun je met een nieuwe auto altijd goedkoop en gemakkelijk de juiste onderdelen vinden. De onderdelen worden ook door de sloperij gebruikt voor het opknappen van oude auto’s en in de verkoop gegooid.