Singer naaimachines

Singer naaimachines staan bekend als robuust en precies. Deze naaimachines zijn te koop bij huissteden.nl. Singer werd in 1851 opgericht in New York door Isaac Merritt Singer. Hij was een flamboyante persoonlijkheid met veel technisch inzicht. Naaimachines bestonden al maar hij verbeterde ze en bedacht de voetpedaal. In het begin moest er reclame gemaakt worden op markten en dorpsfeesten maar al gauw begon de verkoop te lopen. Singer is nog steeds één van de belangrijkste naaimachinefabrikanten. Wie kent niet het rode logo met de S?

In de loop der jaren kwam Singer telkens met vernieuwende ideeën. Zo kwam dit merk als eerste met een zigzag machine en met een elektrische naaimachine. Singer maakt ook de meest geavanceerde naai- en borduurmachines zoals te zien is op huissteden.nl. Er zijn elektronische naaimachines met computergestuurde steken en professionele naaimachines die zeer snel en sterk zijn. Een Singer naaimachine blijft een garantie voor perfectie, en dat geldt voor de meest basic tot de meest geavanceerde naaimachines van dit merk.

Een naaimachine moet vooral handig zijn in het gebruik en mooie regelmatige steken maken. Een vrije arm is een must om bijvoorbeeld mouwen in te zetten. Zigzag en een instelbare naaldstand zijn ook standaard aanwezig in een Singer naaimachine. Verder is het gewicht van de machine belangrijk, zodat deze zich niet verplaatst tijdens het naaien. Bij huissteden.nl zijn er verschillende soorten Singer naaimachines te koop voor elke persoonlijke behoefte.

Koop uw Singer naaimachine online met service na verkoop op http://www.huissteden.nl.