Sfeervolle kroonluchters

Wilt u meer sfeer en comfort in uw huis? Kroonluchters zorgen voor een geweldige sfeer en zijn aan te passen aan elke stijl. Kroonluchters zorgen voor een stijlvolle en sfeervolle verlichting en zijn echte blikvangers. Bij Kroonluchter Atelier De Rode Hoeve vindt u de grootste collectie antieke en oude kroonluchters, plafondlampen en wandlampen. Een kronleuchter kopen doet u bij De Rode Hoeve

Het assortiment

Bij De Rode Hoeve vindt u veel verschillende soorten kroonluchters, plafondlampen en wandlampen. De kroonluchters zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende maten. Bij De Rode Hoeve heeft diversiteit en kwaliteit de prioriteit. Zij bieden u de grootste collectie kroonluchters in Europa. Ze hebben een collectie van 1000 kristallen en glazen kroonluchters, Franse kroonluchters, zakkroonluchters, kasteel kroonluchters, plafonnieres en wandlampen.

De Rode Hoeve

Bent u benieuwd naar het assortiment van De Rode Hoeve? Bekijk het assortiment op de site. Hier kunt u onder andere een keuze maken uit de antik kronleuchter en de kronleuchter modern. Ook kunt u op de site een afspraak maken, ze staan graag voor u klaar. Binnen 24 uur nemen zij contact met u op. Wilt u alle kroonluchters met eigen ogen bekijken, dan kunt u langskomen bij de vestiging in Oldebroek of bij de vestiging in Wijnandsrade.