Schildersbedrijf in Hengelo nodig

Een hogere schildersbedrijf Hengelo bedrijfskunde grote op Clemson, Porter brengt de Student schilders bedrijf naar de CSRA. Student schilders is een bedrijf dat laat studenten leiden van een bedrijf, die wat Porter is hopen is te doen na zijn afstuderen in December.”Dit is mijn stage door Clemson, en ik nam het gewoon om te krijgen van echte wereld ervaring omdat ik uiteindelijk wilt laten uitvoeren van mijn eigen bedrijf, wanneer ik uit school,” zei hij. “Wanneer ik verlaat Clemson dit December, ik wil graag een idee van wat ik wil doen, het is mogelijk met Student schilders of mijn eigen bedrijf.”Porter heeft gewerkt voor Student schilders voor drie jaar in de Upstate, maar brengt het merk ten slotte terug naar zijn geboortestad.”De afgelopen twee jaar liep ik het bedrijf in Anderson, recht in de omgeving van Clemson, en ze wilde om te beginnen in Georgië en North Augusta,” zei hij. “Zij besloten te sturen me hierbeneden, want dit mijn woonplaats is. Ik heb te doen alles wat die je denken zou, voorzover het runnen van een bedrijf. Onbevangen. Ik heb al van de marketing, schatten van banen, verkoop van banen, alle van de werknemers huren en vinden van leads voor de banen. Ik heb ook voor het beheren van mijn bemanning tijdens de zomer omdat we vanaf het begin van mei tot medio augustus schilderen; We schilderen hele zomer.”Voor zijn tak in de CSRA groeit Porter op wat hij geleerd in Anderson.”We doen er ongeveer 40 banen in Anderson. Mij ben trying voor verrichten dubbel de hoeveelheid werk in het gebied,”zei hij. “Ik wil doen van 60 of meer. Sommige banen zijn echt klein, misschien een halve dag werk, dus ik denk dat we dat aantal kan raken. Dit gebied is echt geweldig, en ik ben draait een grotere bemanning – I ‘m running twee bemanningen in plaats van de traditionele een bemanning met vier of vijf jongens op het. Ik heb 15 jongens gehuurd, en wij doen deze maand door Sherwin-Williams opleiding, en ik vind mijn solide bemanningen.”