Schade aan ons dak

Vorig jaar winter hebben mijn vrouw een enorme tegenslag gekend. Tijdens een harde storm begaf ons dak het, en hebben wij een aantal dagen in een overspoelde huis moeten leven. Uit nader onderzoek is gebleken dat de dak het begaf door meerdere schades. Doordat wij ons dak nooit hebben laten inspecteren hebben wij erger niet kunnen voorkomen. Dakdekker Arnhem heeft ons huis tegenwoordig voorzien van één van de beste soorten dakbedekking en voortaan laten wij ons dak regelmatig inspecteren op (beginnende) schade.

Ons huis had geen dak

Tijdens de storm zijn mijn vrouw en ik ons natuurlijk kapot geschrokken. Mijn vrouw en ik lagen in bed en we hoorde de storm buiten steeds heviger. Op een gegeven moment begon het te lekken in onze slaapkamer, dus ben ik naar zolder gegaan om te kijken waar de lek vandaan kwam. Eenmaal op zolder zag ik een enorme gat in het dak..

De volgende ochtend heb ik gelijk contact opgenomen met een dakdekker. Deze kwam diezelfde dag nog ons dak herstellen. Dit was natuurlijk een enorm leermoment voor zowel mijn vrouw, als voor mij. Het is gewoon zaak om je dak regelmatig te laten inspecteren. Dus bent u er niet zeker van dat u dak nog altijd in perfecte conditie is? Neem dan gauw contact op met een specialist in het bedekken van daken. Dakdekker Nijmegen is bijvoorbeeld één van de specialisten in Nederland!