Samsung reparatie Antwerpen

Samsung reparatie Antwerpen

Met uw defecte Samsung smartphone moet u bij De Telefoon Reparatie Winkel zijn. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het herstellen van Samsung gsm’s. Geen probleem in ons onbekend. Wij repareren al jaren met enkel de originele onderdelen die wij rechtstreeks bij Samsung bestellen. Ook hebben wij alleen ervaren werknemers in dienst met passie voor hun werk. Uw Samsung reparatie is bij ons reparatiecentrum in Antwerpen in zeer goede handen!

Een Samsung reparatie bij ons in Antwerpen duurt maar 30 min

De Gemiddelde Samsung reparatie bij De Telefoon Reparatie Winkel duurt ongeveer 30 min. Of het nou gaat om het herstellen van een beeldscherm of het vervangen van de usb poort. dit doen wij allemaal in nog geen 30 min. Er zijn natuurlijk ook Samsung gsm’s waar we langer de tijd voor nodig hebben, daarom raden wij u wel altijd aan om voor u langskomt even te informeren bij ons. Wij herstellen uw Samsung reparaties in Antwerpen snel en professioneel.

Schakel ons in voor uw Samsung reparatie in Antwerpen

Door ons reparatiecentrum in te schakelen voor uw Samsung reparatie in Antwerpen bent u er zeker van dat uw gsm snel en professioneel hersteld word. Het is bij ons mogelijk om mee te kijken met de reparatie, zodat u precies weet wat er met uw gsm gebeurt. Nadien krijgt u van ons een factuur voor de 3 maanden garantie die u van ons krijgt. Maak direct een afspraak of kom vrijblijvend langs.

Contact:
De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.nl