Rolluik motor defect? Schakel direct een vakman in

Is uw rolluik motor defect en wilt u een vakman inschakelen om dit probleem op te lossen? Dan bent u opzoek naar de monteurs van ROMASS. Wij kunnen alle problemen met een rolluik oplossen. Of het nu gaat om een defecte motor, lamellen uit de rail of een afstandsbediening die niet meer werkt. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Ze komen zo snel mogelijk naar u toe om ervoor te zorgen dat een rolluik weer optimaal kan functioneren.

Veel voorkomende oorzaken van een defecte rolluik motor

Er zijn veel redenen waarom een rolluik kapot kan gaan. Wanneer de motor niet meer werkt adviseren we altijd om eerste een aantal zaken te checken. Allereerst kunt u controleren of de motorsnoer met stekker nog in het stopcontact zit. Indien dit het geval is kunt u ook nog checken of de motor nog wel stroom ontvangt. Dit kunt u meten met een spanningszoeker. Zitter er geen draadjes los van de schakelaar en of de batterijen niet leeg zijn. Wanneer dit niet het van toepassing is, schakel dan een monteur in om de problemen op te lossen.

Problemen met een rolluik motor worden vaak veroorzaakt door frequent gebruik. Een rolluik vaak openen en sluiten zorgt ervoor dat de motor sneller gaat slijten. Een gevolg van slijtage kan zijn dat een motor kapot gaat en niet meer gebruikt kan worden.

Indien de motor niet intensief gebruikt wordt, kunnen er andere oorzaken zijn. Allereerst kan het zijn dat u een te sterke of zware motor gebruikt voor uw type rolluik. Een te zware motor slijt sneller waardoor deze ook eerder kapot gaat. Daarnaast kan het verkeerd gebruiken van de motor ervoor zorgen dat deze kapot gaat. Het is daarom ook van de belang om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen.

Een monteur nodig?

De monteurs van ROMASS staan voor u klaar om een defecte rolluik motor te repareren. Via ons online formulier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar een reparatie aanmelden. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om de problemen met uw rolluik op te lossen. Na afloop van de reparatie ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn vervangen.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op: 085-7822730.