Roldeuren maken door professionele monteurs

Roldeuren maken bij ROMASS door professionele monteurs

Wanneer uw roldeuren kapot zijn, wilt u natuurlijk uw roldeuren maken. De monteurs van ROMASS hebben meer dan 20 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van alle types en merken roldeuren. Hierdoor hebben zij veel kennis opgedaan van de deuren waardoor zij uw storing snel en vakkundig op kunnen lossen. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw roldeur. Of u nu een roldeur bij u thuis heeft of een industriële roldeur bij uw onderneming. Beide kunnen gerepareerd en onderhouden worden door een van de monteurs van ROMASS. Ook ongeacht welk merk de roldeur is of welke partij de deur geplaatst heeft kan ROMASS de deur repareren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Meld uw storing online aan bij ROMASS. Vermeld hierbij om wat voor soort roldeur het gaat en wat de storing aan de deur inhoudt. Vul al uw contactgegevens in en kies de dag waarop u de monteur zou willen ontvangen. U ontvangt nu een bevestigingsmail met uw afspraaknummer. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van de medewerkers van ROMASS om uw aanvraag te bespreken en te bevestigen. U ontvangt dan ook de definitieve dag en tijd waarop de monteur bij u langs komt om uw roldeur te maken. U kunt 24/7 uw storing aanmelden bij ROMASS en door ons uitgebreid netwerk aan monteurs door het hele land wordt u altijd snel geholpen.

Tip om schade aan uw roldeuren te voorkomen

Door intensief gebruik van roldeuren kan er slijtage en schade ontstaan. Om ervoor te zorgen dat de slijtage en schade beperkt blijven adviseren wij om de roldeuren jaarlijks te laten onderhouden door een onderhoudsspecialist. De onderhoudsmonteur zorgt ervoor dat de onderdelen goed onderhouden blijven wat ervoor zorgt dat uw roldeur in topconditie blijft. De kans op een storing wordt verkleind en de levensduur van uw deur neemt toe.