Rode wijn is goed voor je evenwicht

Heb je last van je evenwicht of vind je het moeilijk om deze te bewaren? Rode wijn is de oplossing! Uit onderzoek van de Duquesne University  in Pittsburgh is gebleken dat Rode wijn een positief effect kan hebben op je evenwichtsorganen.

Er werden namelijk tijdens een proef aan een groep oudere muizen de molecule resveratrol toegediend. Dit is stof die normaal gesproken in de schil van donkere druiven en rode wijn zit. Navier weken moesten de oude muizen met jonge muizen over een balklopen. Het gekke was dat de muizen over de balk veel minder vaak struikelden toen ze resveratrol toegediend hadden. Het enige is dat de stof erg moeilijk door ons lichaam wordt opgenomen. Willen we proberen resultaat te vinden in het bewaren van ons evenwicht dan zullen we minstens 700 rode glazen per maand moeten drinken.

Ben je zelf echt een wijnkenner en wijnproever? Heb je nog niet het juiste wijnrek gevonden dan zijn er op internet gelukkig veel leuke shops waar je het wijnrek precies naar jouw smaak kunt vinden. Of je nu voor houten, stalen, antieke of moderne wijnrekken gaat, er is van alles verkrijgbaar! Ben je benieuwd of ook jouw wijnrek er tussen zit? Bekijk dan eens de website.