Rivier safari

Een rondreis door Afrika klinkt vaak niet als een van de meest luxe vakanties die er zijn. Vaak wordt Afrika namelijk geassocieerd met een continent wat voornamelijk erg achter loopt. Dit is echter niet geheel waar want Afrika heeft zoveel te bieden. Neem nou bijvoorbeeld de schitterende landschappen die het continent meester is. Wanneer men bijvoorbeeld het land Botswana wil ontdekken dan kan men dit doen met een luxe riviercruise. Tijdens deze rondreis Botswana gaat u met een luxe boot op safari door het mooie land Botswana.

Deze boot is van alle gemakken voorzien zodat het u nergens aan kan ontbreken tijdens uw rondreis. Met deze cruise vaart u langs het vier landen punt namelijk Botswana, Namibie, Zambia en Zimbabwe. Tijdens deze cruise heeft u de mogelijkheid om lekker aan boord in het bubbelbad te genieten van de schitterende natuur en van het heerlijke weer. Tijdens de cruise is het ook mogelijk om op meerder plekken aan land te gaan om vanaf daar verder op safari te gaan.

Tijdens deze cruise bent u ver van verzekerd dat u de mooiste dieren aan zult treffen. Hierbij moet u denken aan olifanten, nijlpaarden en zeer veel verschillende soorten vogels. Verder heeft u de mogelijkheid om tijdens uw cruise de Victoria Falls te bezoeken. Kortom het uitzicht tijdens uw cruise zal u verbazen en bent er van verzekerd dat u met zeer veel foto’s terugkomt van uw vakantie.

Al met al is een cruise door de wateren van Botswana een schitterende manier om het land te leren kennen. De cruise aangevuld met een safari Botswana zorgt ervoor dat u het mooiste wild en de prachtigste natuur zult zien. Een cruise is van alle gemakken voorzien en het personeel zorgt ervoor dat het u tijdens uw reis aan niks ontbreekt. Vanaf uw hut krijgt u het mooiste uitzicht wat u ooit zult hebben vanaf uw bed.