Rijschool Winschoten heeft me angst overwonnen

Iedereen is wel eens ergens bang voor. De één is bang voor spinnen, de ander voor zo’n schoonmoeder en de ander weer voor zwarte pieten. Zo heb ik ook een angst. Een angst die je alleen niet zo heel erg vaak hoort. Ik ben, of ja eigenlijk was, bang voor auto’s. Ik weet niet wat het was maar als ik een auto zag was ik altijd bang dat die mij zou omrijden. Die dingen gaan namelijk zo hard, daar staat bijna helemaal niemand bij stil. Tot dat ik 18 jaar geworden was en iedereen aan me vroeg wanneer ik een keer ging beginnen met rijlessen. Niemand wist natuurlijk dat ik bang was voor auto’s, want ja welke jongen van 18 is er nu bang voor auto’s. Dat is te gek voor woorden.

Rijschool Groningen

Ik weet dat een rijbewijs wel heel erg makkelijk is, dus ben ik op internet eens gaan rondzoeken naar een rijschool die mij misschien zou kunnen helpen. Allereerst kwam ik bij de rijschool uit Groningen. Zij wisten me precies te prikkelen waar ik het nodig had, waardoor ik allereerst al in een auto durfde te stappen. Daarnaast is het fijn om meteen in de grote stad te rijden. Nee, dat dus niet, maar ze hadden we een oplossing. Ze hadden ook nog een vestiging in Winschoten waar ik met dezelfde rijschoolinstructeur de zelfde resultaten geboekt heb. Ik heb mijn rijbewijs gehaald!