Rieten wasmanden kopen

Ben jij je saaie plastic wasmand ook zo zat? Liever een wasmand met wat meer stijl? Dan hebben wij een prachtig product voor u! Rieten wasmanden hebben een prachtige natuurlijke uitstraling en zijn een mooi alternatief voor de plastic wasmand. En rieten wasmanden zijn net zo praktisch als de plastic wasmanden. Doordat riet hol is vanbinnen zijn rieten wasmanden ook licht van gewicht en zo dus makkelijk te dragen. Daarnaast zijn rieten wasmanden stevig en duurzaam, een ideale vervanger van de plastic wasmand dus.

De voordelen van rieten wasmanden

Het grootste voordeel van rieten wasmanden is natuurlijk het uiterlijk. Rieten wasmanden hebben een veel natuurlijker en landelijker uitstraling dan plastic wasmanden. Een andere reden om een rieten wasmand te kopen is dat u hiermee verantwoord met het milieu omgaat. Een rieten wasmand is namelijk veel duurzamer dan de plastic wasmanden. Het riet dat gebruikt wordt voor rieten wasmanden wordt ook weer aangeplant waardoor de hoeveelheid riet in evenwicht blijft. Rieten wasmanden worden ambachtelijk gevlochten, zo hebt u met een rieten wasmand geen industrieel geproduceerd product maar een ambachtelijk geproduceerd product in handen.

Rieten wasmanden met handige linnen binnenkant

In de rieten wasmanden van het Mandenhuys zit een handige linnen binnenkant. Deze linnen binnenkant in de rieten wasmanden zorgt ervoor dat de binnenkant van de rieten wasmanden niet vies wordt. Deze linnen binnenkant is eenvoudig uit te wassen zodat uw was altijd schoon blijft. Een rieten wasmand zonder linnen binnenkant is echter ook prima te gebruiken omdat het riet door ons altijd grondig wordt gereinigd.

Een rieten wasmand, past dat wel in mijn interieur?

Rieten wasmanden passen in vele interieurs. Zo zijn rieten wasmanden zeer goed te combineren met een landelijk interieur. Maar ook bij een strak interieur is een rieten wasmand een echte sfeermaker. Wilt u ook een rieten wasmand kopen? Het Mandenhuys verkoopt rieten wasmanden voor prima prijzen. Ga snel naar de website van het Mandenhuys om rieten wasmanden te bestellen.