Renoveren in vijf stappen

Wanneer uw huis, bedrijfspand of ander vastgoed toe is aan renovatie van de dakbedekking dan bent u bij ons aan het goede adres. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij optimaal op de hoogte van de verschillende mogelijkheden bij de renovatie van uw dakbedekking. Onze ervaren specialisten bekijken elke situatie afzonderlijk en zorgen voor specifieke adviezen. Na een dak-inspectie maken zij vrijblijvend een offerte op zodat u op de hoogte bent van de scherpe prijzen voor de renovatie van uw dakbedekking. Hierdoor zijn wij ook uw dakdekker Zutphen!

Indien uw dak beschadigingen heeft opgelopen door ouderdom, weersomstandigheden of andere zaken is het van groot belang uw dakbedekking te renoveren. Beschadigingen kunnen immers leiden tot lekkages of isolatiestoringen en hierdoor uw interieur en zelfs uw volledige woning havenen. Dat wil natuurlijk niemand.

 Renovatie in 5 stappen

  1. Afspraak maken
  2. Dak-inspectie
  3. Offerte maken en bekijken
  4. Akkoord afspreken
  5. Dakbedekking renovatie

Tijdens de dak-inspectie krijgen onze specialisten inzicht in de staat van uw dak. Op die manier kunnen wij inschatten hoeveel de reparatie zal kosten en kunt u beslissen om het dak al dan niet te renoveren. Vervolgens bekijken we met welke materialen we uw dak herstellen. Daarbij houden we rekening met de duurzaamheid, de kosten en het uiterlijk van het pand.

Verschillende materialen

  • Bitumineuze dakbedekkingen
  • Kunststof dakbedekkingen
  • EPDM dakbedekkingen
  • Groendaken

 

Wij werkten reeds samen met verschillende gemeentelijke instanties, grote bedrijven, bouwbedrijven en woonstichtingen. Ook particulieren kunnen op ons rekenen. Informeer meteen naar de mogelijkheden! Uw dakdekker Deventer.