Registreert u de kilometers van uw bedrijfswagens?

Het hebben van bedrijfswagens zorgt voor een aantal veranderingen in uw bedrijf. Ten eerste de positieve. Namelijk dat u heel makkelijk en snel leveringen en bezoekjes kunt doen, omdat u mobiel bent geworden door de wagens. Daarnaast komt er een logo op de wagen wat zorgt voor gratis reclame. Er zijn echter ook negatieve. Namelijk dat u volledig op uw werknemers moet vertrouwen qua urenregistratie en meer. Daarom registreert u de kilometers.

Hoe doe ik dat?

Het registreren van de kilometers doet u met het kilometerregistratie systeem van TraQz. Deze systemen zijn er in verschillende soorten te vinden, maar zijn allemaal erg handig bij het registreren en daarom controleren van de route. U kunt precies zien waar de wagen is geweest, hoe lang er over de route is gedaan, hoeveel brandstof er is verbruikt en zelfs waar de wagen op dit moment is. Dit laatste is ook handig als de bedrijfswagen is gestolen. Zo hoeft u niet meer te rekenen op uw werknemers wat betreft te urenregistratie en kunnen er geen fouten meer gemaakt worden. Daarnaast kunt u zelfs controleren of er zuiniger gereden kan worden.

Offerte

Ga nu naar de website om een offerte aan te vragen en wie weet heeft u binnenkort al uw bedrijfswagens ge√Įnstalleerd met deze systemen.